UTAC

La UTAC és un servei adreçat a persones que es poden beneficiar de l’ús de comunicació augmentativa, a professionals que els donen suport i a les seves famílies. Els usuaris de comunicació augmentativa ho poden ser a conseqüència d’una discapacitat motriu, d’un trastorn de l’espectre de l’autisme, discapacitat intel·lectual, o qualsevol altra causa que dificulti o impedeixi l’ús de la parla per comunicar-se, desenvolupar el llenguatge i/o accedir als aprenentatges. La UTAC també ofereix assessorament sobre tecnologies de suport en àmbits com l’accés a la tecnologia, el joc adaptat, el control de l’entorn i la mobilitat assistida.

La UTAC és un servei extern de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona. Comprèn la UTAC Sírius, en conveni amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i la UTAC Educació, en contracte amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Accessibilitat

Secció on podreu trobar un recull de totes aquelles entrades que s’han fet al blog relacionades amb l’accessibilitat o la millores d’aquesta en les noves tecnologies, programari que utilitzem o simplement curiositats.