En aquest apartat trobareu un recull de jocs en línia classificats per diferentes temàtiques i caràcterístiques. Hi trobareu jocs d’associació, per a polsador, de caire visual, musicals, per treballar la lectoescriptura, de causa-efecte, per treballar la lògica i l’enginy, els clàssics de destressa, per treballar la memòria i els jocs que es poden controlar amb la mirada.

En aquest apartat trobareu descàrregues que desde el programa de NNTT creiem que són interessant per treballar amb els nostres usuaris o fins i tot per fer més eficaç i efectiu la feina dels professionals. Des de descàrregues per a ordinador fins a descàrregues per Android.

És una evidència que les NNTT estan començant a perfilar les formes de treball, per això us presentem un recull de material tecnològic amb els quals podem treballar les noves tecnologies amb els nostres usuaris. En aquest apartat volem donar a coneixer alguns d’aquests materials, sobretot aquells amb els quals hi hem pogut treballar.

Tot i que les TIC haurien de ser accessibles en la seva base moltes vegades ens trobem en que la realitat és una altre. En el moment en que vam engegar el programa de NNTT ens vam donar compte de que costava molt trobar pàgines o projectes que fossin accessibles o treballessin l’accessibilitat. Per aquest motiu hem decidit compartir les pàgines i projectes que anem trobant al llarg del temps.

Una de les funcions que desenvolupem des de el programa de NNTT és la creació de material de formació i difusió, com els consells tencològics, per tal de que les nostres professionals puguin actualitzar o aprendre els seus coneixements dintre de les NNTT i les TIC.

En aquest apartat podreu trobar totes les adreces del grup Àuria així com algunes altres que creiem que poden ser del vostre interès.

En aquest apartat podreu trobar algunes de les activitats que fem a la Fundació per agafar idees per a les vostres.