Canal de Youtube d’Àuria Grup

Com tots sabeu Youtube és un lloc web en el qual els usuaris poden penjar i compartir vídeos, crear llistes de reproducció i moltíssimes coses més.

Canal de Facebook d’Àuria Grup

Facebook és una xarxa social que permet interactuar amb altres persones, enviar-los missatges i compartir enllaços, fotografies i vídeos, entre altres coses. És obert a tothom qui tingui més de tretze anys, i només cal una adreça de correu electrònica vàlida per a registrar-s’hi.

Pàgina web d’Àuria Grup

Canal d’Itch.io de Noves tecnologies (auria-nntt)

itch.io és un lloc web designat per allotjar, vendre i descarregar videojocs independents creats pels seus usuaris.

Scratch

Scratch és un projecte educatiu de llenguatge de programació creat pel grup Lifelong Kindergarten, MIT Media Lab a Massachusetts, sota la direcció de Mitchel Resnick. Ofereix de forma gratuïta una eina de programació en línia als usuaris majors de 6 anys que s’hi registrin

Google Play

Anteriorment coneguda com a Android Market, és una plataforma de distribució digital d’aplicacions mòbils per als dispositius amb sistema operatiu Android, així com una botiga en línia desenvolupada i operada per Google LLC. Aquesta plataforma permet als usuaris navegar i descarregar aplicacions (desenvolupades mitjançant Android SDK), jocs, música, llibres i pel·lícules.