En aquesta divertida aventura gràfica, en català, comercialitzada pel Club Súper 3 i creada per l’estudi ITACA, de Barcelona, ja fa més de 30 anys, ens posarem a la pell de 3 amics que intenten descobrir qui ha intentat assassinar el seu amic, el Sr. Llop i els motius.

Per poder-hi jugar us haureu de descarregar l’arxiu comprimit clicant a la imatge de l’esquerre. Un cop descarregat l’haureu de descomprimir prement el botó dret del ratolí sobre l’arxiu comprimit i clicant l’opció “descomprimir aquí”. Un cop fet això entreu dins la nova carpeta que s’ha generat i premeu sobre l’arxiu amb el nom “club”.exe (té la icona d’una càmera de vídeo antiga).

És possible que en aquest moment t’aparegui un missatge dient que el joc funciona amb una configuració de 16 Bits. Cap problema, acceptem i en principi ja podrem jugar sense instal·lar res.

Esperem que el disfruteu.

Per si en algun moment us encalleu i no veieu la manera d’avançar. Hem traduït una guia en PDF, que hem trobat, que us ajudarà a continuar. I la podeu descarregar des d’aquest enllaç:

GUIA DEL JOC