Enfonsa el vaixell  té com a idea principal treballar la temporalització i la paciència. En quant a temporalització ens referim al fet d’esperar a que un objecte estigui en el punt optim per dur a terme una acció, tocar la pantalla, premer un boto, etc.

 L’objectiu del joc és que els jugadors aconsegueixin enfonsar els diferents vaixells que apareixen des de la part dreta de la pantalla. Aquests vaixells aniran apareixen en diferents posicions i velocitats de forma aleatoria.

En el moment en que el jugador enfonsa un vaixell sumarà punts en aquesta ocasió si dispara i no aconsegueix enfonsar un vaixell no se li restaran punts. Hem decidit que aquest joc no tindrà un sistema de vides, d’aquesta forma facilitem l’aprenentatge del joc mitjançat la prova i error.

Existeixen avisos sonors per tal d’anunciar si la resposta que s’ha escollit és correcta o no.

Per la versió Android també hi ha alternativa per jugar-la amb polsador això si necessitarem un polsadro Blue2 o un cable OTG on connectar-hi un ratoli adaptat per a polsadors.

Podeu descarregar l’apk d’aquest joc per al vostre mòbil i/o tauleta i, si ho preferiu, descarregar l’executable per Windows per tal de jugar-hi sense dependre de connexió a internet.