El Programa de Noves Tecnologies de la Auria Fundació tornem a l’acció amb un nou joc desenvolupat en motiu de les dates nadalenques!

Memori o Joc de les cel·les (Edició Nadal)  té com a idea principal treballar la memòria sota un context o temàtica concreta. En aquesta primera edició la temàtica o context és l’època nadalenca.

 L’objectiu del joc és que els jugadors siguin capaços de recordar les parelles que hi ha en taulell. La dinàmica és la mateixa d’un memori tot i que hi ha un parell de característiques que el fan una mica diferent.

Inicialment les cel·les estan cap per amunt per tal de que nosaltres podem veure quines imatges els hi corresponen i durant un cert temps intentar memoritzar el màxim possible de parelles. Totes les imatges són de temàtica nadalenca i s’hauran d’aparellar clicant sobre elles però vigileu amb les bombes, l’única forma de desactivar-les és emparellant-les, si ús equivoqueu s’acabarà la partida.

S’ha creat un menú principal on hi trobares les instruccions del jocs d’una forma més visual, els crèdits i un apartat de millor puntuació que encara està en fase experimental. Evidentment també trobarem el boto per tal de jugar.

Accedeix al joc