El joc consisteix a marcar gols i per fer-ho s’haurà de polsar la tecla que correspon al número visible en aquell moment.

No hi ha cap problema si no s’encerta el nombre perquè aquest joc no contempla un sistema de vides.

Per donar-li un al·licient extra al joc hem afegit diferents nivells. El primer nivell és molt senzill i contempla els nombres de l’1 al 6, el següent és una mica més ràpid i contempla els nombres de l’1 al 8.

El tercer i últim nivell té una velocitat bastant alta per tal de practicar més l’habilitat de mirar a la pantalla i no al teclat, intentar interioritzar/memoritzar on són les tecles.

Cada vegada que s’encerta una de les esferes aleshores el marcador s’incrementa en un, d’aquesta forma li donem una mica de competitivitat al joc.

La idea principal és la de treballar i reconèixer els nombres, de la mateixa forma que entendre per a què funciona el NumPad. Per altra banda també treballem l’acció-reacció mitjançant les noves tecnologies i en aquest cas introduïm el NumPad.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és numpad.png

També es podria utilitzar la filera de nombres que hi ha a l’altra part d’un teclat estàndard. El bloc s’ha eliminat o no està disponible.

Recordeu, per començar a jugar heu de fer clic a la bandera verda ( )