El joc consisteix en atrapar els talps que surten dels tres caus de forma aleatòria.

Per poder atrapar els talps el jugador haurà d’utilitzar el ratolí o les fletxes del teclat, les quals correspondran a cada un dels caus que hi ha a la pantalla, cada vegada que n’atrapi un se li sumarà un punt a la puntuació total de la partida.

Per tal de proporcionar-li un al·licient s’han implementat tres dificultats diferents les quals les pot seleccionar el professional mitjançant el ratolí.

Per altra banda a la cantonada superior esquerra, per incrementar una mica la competència entre usuaris, trobem la puntuació total de la partida. A diferència d’altres jocs en aquest no hi ha un límit de vides per tant el jugador pot experimentar i aprendre la dinàmica i els conceptes a base de prova i error.

Principalment treballa la relació entre prémer una tecla i atrapar un talp, és a dir, estem treballant l’acció-reacció mitjançant les noves tecnologies. Per fer-ho ens valdrem del ratolí o les fletxes del teclat, la fletxa esquerra correspondrà al cau de l’esquerra, la fletxa amunt correspondrà al cau del mig i la fletxa dreta al cau de la dreta.

Una altra de les habilitats que treballa és la coordinació entre la pantalla i el perifèric utilitzat, teclat, switcher o makey-makey.

Recordeu, per començar a jugar heu de fer clic a la bandera verda ( )