A la Fundació disposem de forces ratolins preparats per a poder-hi connectar un o dos polsadors amb sortida Jack de 3,5 mm.

Es tracta de ratolins aparentment normals, que es poden utilitzar com qualsevol altre ratolí però que tenen l’avantatge que disposen d’una o dues petites entrades de connector Jack de 3,5 mm, en les quals es pot connectar un o dos polsadors que simulin el clic del botó esquerre i el clic del botó dret.

Això facilita molt l’accés a l’ordinador a aquelles persones amb dificultats de moviment. A més a més els polsadors que s’acoblen acostumen a ser força grans i amb colors cridaners cosa que permet veure’ls més fàcilment i discriminar entre un i l’altre.

També s’afegeix el fet que els polsadors acostumen a portar un cable força llarg que permet col·locar-los a diferents alçades i zones, més enllà de la taula, per facilitar que la persona els pugui polsar més còmodament, sigui fixats amb velcro o qualsevol altre sistema de subjecció.

També cal dir que aquest sistema que utilitza els jacks de 3,5 mm ha estat molt utilitzat durant molts anys però cada vegada va quedant més antiquat i relegat a altres sistemes més moderns com els polsadors Bluetooth, que més endavant també explicarem.