Arrel de l’activitat amb pop-its electrònics electrònics que vam estar provant abans de l’estiu va sorgir la proposta de les propies persones que hi van participar d’adaptar aquest concepte a les nostres tauletes.

Pels que no hagueu vist l’activitat de la qual estem parlant podeu consultar-la en aquesta entrada.

Com que la propsta ens va semblar molt bona idea ens vam posar fil a l’agulla i avui us presentem l’adaptació del pop-it electrònic a android.

Com funciona:

En cas que juguem amb el pop-it apagat podrem aixafar les bombolletes al nostre gust i restaurar-les altre cop apretant el botó vermell i gran que trobem a la dreta de la pantalla, ho farem de forma lliure i sense cap pressió.

En cas que encenguem el pop-it la cara de l’astronauta es posarà de color verd i s’aniran encenent llumetes que haurem d’apretar ràpid i prémer el botó de restaurar bombolles per confirmar abans que la barra de temps arribi al final:

En cas que ho aconseguim augmentarem un nivell i en cas de fallar veurem una seqüència de bombolletes il·luminades en vermell i tornarem automàticament al nivell 1.

A mesura que ugmentin els nivells també augmentarà la dificultat ja que cada vegada hi haurà menys temps per apretar i les bombolles i el botó de confirmar (fins arribar al mínim de 2 segons, d’aquí ja no baixarà mai) i per altra banda també augmentaran les bombolles il·luminades que haurem d’apretar (amb un màxim de 4 bombolles).

Els nivells són infinits.

Una altra cosa que heu de saber és que si premeu els quadradets de color que trobem a la banda esquerra amb el pop-it engegat farem que les bombolles s’il·luminin d’aquell color. així doncs tindrem 4 colors disponibles de bombolla il·luminada: el vermell, el verd, el taronja o el groc:

Com sempre podreu jugar-hi directament des del navegador a través de la nostra pàgina de la plataforma itch.io

o bé descarregar l’app per al vostre dispositiu android a través de la nostra pàgina de la botiga oficial de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *