En aquesta ocasió seràs el famós Dràcula en una original i divertida paròdia d’aquest terrorífic personatge en època nadalenca.

El joc consisteix a fer que Dràcula intenti recollir el màxim nombre de regals tot interaccionant amb els diferents elements que es trobarà pel camí. Aquests regals i globus que anirem trobant durant els diferents nivells també contenen algunes sorpreses com bonificacions o penalitzacions de moviment, etc.

També trobarem típics personatges nadalencs els quals podrem interaccionar amb ells si premem la barra espaiadora en el moment adequat i per últim hi ha alguns minijocs amagats dintre dels diferents nivells.

Com ja s’ha comentat per interaccionar amb aquest joc farem servir la barra espaiadora la qual ens servirà per saltar o interactuar amb altres personatges del joc, sempre depenent del moment en què es premi.

Ús podeu descarregar el joc fent clic aquí. La descàrrega es realitzarà des del repositori de jocs de One Switch, podreu trobar més informació sobre aquesta iniciativa a l’apartat d’Accessibilitat, ús animem que cerqueu altres jocs que puguin ser del vostre interès.