El concepte base d’aquest joc no és trivial i requereix una bona explicació per part del monitor.

L’objectiu és revelar el màxim possible la imatge que hi ha darrere de la quadrícula però vigilant amb les esferes vermelles que es mouen per la quadrícula.

En la modalitat per ratolí el clic esquerre traça horitzontals i el dret verticals, de tal forma que anirem revelant la imatge de fons i anirem fent més petit l’espai pel qual poden moure’s les esferes.

En la modalitat per polsador primer ens fa escollir si volem que el rastreig sigui ordenat o aleatori, després haurem de seguir la creueta verda i quan creiem convenient polsar el polsador, haurem de decidir si volem que traci de forma horitzontal o vertical, simplement esperant que canvi d’un a l’altre a la part superior de la finestra, i finalment tornar a polsar perquè traci la línia.

A mesura que anem superant nivells cada cop hi haurà més esferes vermelles.

Creiem que si se li dóna suficient temps d’aprenentatge és un joc força complet.

Ús podeu descarregar el joc fent clic aquí. La descàrrega es realitzarà des del repositori de jocs de One Switch, podreu trobar més informació sobre aquesta iniciativa a l’apartat d’Accessibilitat, ús animem que cerqueu altres jocs que puguin ser del vostre interès.