Joc per a dues persones que emula el famos esport escoces sobre gel molt similar a la petanca. Alguns de vosaltres haureu pogut veure alguna partida d’aquest esport per la televisió doncs aquest cop tindreu l’opció de poder fer unes partides amb els companys en aquesta adaptació pensada per jugar amb la barra espaiadora o un polsador configurat per a tal.

La funcionalitat és molt senzilla: la pedra, objecte amb el qual intentarem fer diana, es mou de forma horitzontal però sempre apuntant cap al centre de la diana un cop premem la barra espaiadora fixarem la direcció i només haurem de tornar a prémer la barra espaiadora per tal de definir la potència amb la qual la volem tirar.

També us enllacem una altra versió, amb un funcionament molt similar, en la qual els nostres jugadors practiquen cúrling adaptat. (Switch Curling)

Ús podeu descarregar el joc fent clic aquí i per la versió adaptada aquí. La descàrrega es realitzarà des del repositori de jocs de One Switch, podreu trobar més informació sobre aquesta iniciativa a l’apartat d’Accessibilitat, ús animem que cerqueu altres jocs que puguin ser del vostre interès.