Aprofitant que avui és el seu llançament oficial a la plataforma STEAM, una de les més importants quant a material de realitat virtual (RV/VR), del projecte WalkinVRDriver volem explicar quines són les bases d’aquest. WalkinVRDriver és projecte que pretén facilitar l’ús de la RV per a totes aquelles persones de diverses capacitats donant solució a les principals dificultats que s’han detectat a l’hora d’utilitzar aquesta tecnologia, sobretot a l’hora de fer servir els controls, i les quals nosaltres també hem detectat en les sessions que duem a terme des del programa. Cal destacar que el projecte és completament gratuït, tot i tenir una opció prèmium aquesta no incorpora noves funcions.

Les diferents línies de treball són: el joc assistit, la realització de moviment i rotació de forma virtual sense haver d’exercir-la físicament, d’ajustar els controls a l’alçada correcta per a la usuària i l’oportunitat de poder rastrejar els moviments de les mans sense l’ús dels controls.

Aquí ús deixem l’enllaç: