A la Fundació fa molt temps que vem incorporar l’ús dels polsadors inhalàmbrics i aquests han anat substituint, mica en mica, els antics polsadors mini jack de 3,5. Tot i que encara els continuem fent servir.

En el nostre cas utilitzem els Blue2 Bluetooth de Bj, tot i que en podeu trobar molts d’altres al mercat.

Aprofitant aquesta mini sèrie de recursos SAAC us mostrarem un petit vídeo on es mostra una de les moltes utilitats que poden tenir aquests polsadors. En aquest cas veurem com podem utilitzar el polsador per comunicar-nos a través del Software de comunicació Grid 3 i la seva funció d’escanneig (no és un tutorial, sinó un exemple d’us).

Esperem que aquesta informació us sigui d’utilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *