Aquestes dues setmanes previes a la Castanyada o com ens agrada dir-ho a nosaltres la “Castaween”, a l’actvitat de noves tecnologies hem estat escalfant motors i fent coses relacionades amb aquesta festivitat.

Avui us volem compartir una d’aquestes coses per tal que poguem fer-ho vosaltres des de les vostres cases, feines o entitats.

Hem creat 3 filtres d’instagram per a riure una estona:

el primer us farà aparèixer unes cicatrius molt terrorífiques a la cara, el segon us farà aparèixer unes dents de vampir i sang que regalima de la boca (consell amb aquest filtre millor estar amb la boca tancada) i el tercer és un joc en el que de forma aleatòria descobrirem quin personatge de castaween som.

Us animem a que els proveu.

Per trobar-los només caldrà que entreu al vostre compte d’Instagram, seleccioneu el símbol +, crear una Història i us desplaceu a la dreta de tot dels filtres. Allà us apareixerà una lupa i haureu d’escriure CASTAWEEN i ja els tindreu disponibles per passar una estona divertida.

Us deixem un petit vídeo de com ho hem fet nosaltres. Esperem que us agradi:

One thought on “Aquesta castaween rieu una mica amb aquests 3 filtres que hem creat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *