Aquesta vegada es tracta d’un classic joc de laberints en el que l’objectiu és desplaçar una bola des de l’entrada del laberint fins a la seva sortida.

El joc disposa de 10 laberints diferents, cadascun un pèl més dificil que l’anterior.

Per tal de desplaçar la bola disposarem de 4 fletxes tàctils en pantalla, una per cada direcció (si juguem des d’una tauleta android).

En cas de jugar la versió per ordinador ens podrem desplaçar utilitzant les fletxes del teclat.

Trobarem dues modalitats de joc: “sense temps” si volem anar al nostre ritme o “amb temps” si volem afegir una mica de pressió o competitivitat a la partida.

En cas d’encallar-nos en algun laberint podrem prémer el cartellet d’ajuda que trobarem a la nostra dreta, el qual ens mostrarà el camí correcte d’urant uns segons. El podem prémer tantes vegades com necessitem.

En cas que hi volgueu jugar des d’un dispositiu mòbil recomanem que sigui des d’una tauleta ja que des dels mòbils no podem assegurar que es vegi del tot bé.

Si ho feu des de l’ordinador i en cas que disposeu d’una placa makey makey us proposem que probeu el joc utilitzant aquesta placa i construint-vos les vostres propies fletxes amb plastelina ben grosses. (Aviat penjarem imatges de com ho fem nosaltres així que estigueu atents a les novetats del blog).

Com sempre podreu descarregar la versió per tauleta a la tenda oficial de Google: AQUÍ

o jugar directament des del navegador del vostre ordinador a la nostra pàgina de la plataforma itch.io: AQUÍ

Aquesta vegada us proposem un joc / repte entre tots els que ens seguiu. En un dels laberints si fas xocar 3 vegades la bola en una de les seves parets apareixerà un missatge de broma. El primer de vosaltres que sigui capaç de trobar en quin punt de quin laberint passa això i ens passi una foto demostrant-ho farem una entrada al blog amb la vostra foto i fent-vos el reconeixament que us mereixeu. Així que animeu-vos a intentar trobar-ho.

Com sempre us compartim un petit vídeo de com hi hem estat jugant nosaltres amb les persones de la Fundació.

Esperem que us agradi i que us pugui servir d’inspiració per a les vostres activitats:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *