Avui estrenem un joc molt senzill pensat per a persones amb ceguesa o dificultats de visió.

Es tracta de “descriumu“:

El joc us presentarà una imatge de mostra a la part superior de la pantalla i dues imatges a la part inferior.

D’aquestes dues de la part inferior una serà igual a la de mostra i l’altra molt semblant però presentarà alguna petita diferència.

La vostra missió serà identificar la imatge idèntica a la de mostra.

Quan toqueu la part superior de la pantalla amb el dit escoltareu una descripció de la imatge de mostra i quan toqueu la cantonada inferior esquerra o dreta podreu escoltar la descripció de cada imatge.

podeu escoltar-les tantes vegades com volgueu.

Quan creieu que sabeu quina és la imatge idèntica feu doble a la cantonada esquerra o dreta depenent de quina creieu que sigui i si és correcte sentireu una veu que us indica “molt bé” i us proporcionarà noves imatges per descobrir. Si pel contrari no heu encertat escoltareu una veu que us indica que no és aquella.

En qualsevol moment podeu sortir del joc fent lliscar els dits per la pantalla (de dalt a baix).

Cada cop que obriu l’aplicació us mostrarà un petit tutorial d’ús. Si no el voleu escoltar i us el voleu saltar per accedir directament al joc feu lliscar els dits per la pantalla ( de dalt a baix) i us saltareu el tutorial.

Degut a problemes tècnics, de moment, l’aplicació no es troba disponible a la tenda ofcicial de Google, esperem poder fer-ho aviat.

Mentrestant si es teu interessats en provar-lo poder descarregar-vos l’apk per instal·lar-ho vosaltres manualment a la vostra tauleta.

Descarrega l’APK

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *