Com ja sabeu aquest divendres a la nit celebrem la revetlla de Sant Joan. Una nit màgica en la que el foc, la coca i els petards en són els protagonistes ( entre d’altres).

Però els petards a molts de nosaltres no ens agraden gaire per què fan massa soroll, són molt cars, ens poden explotar a les mans i fer mal o poden provocar un incendi.

Per aquest motiu us volem mostrar una alternativa, la de llençar petards digitals amb una app gratuïta per tauletes android que trobareu a la tenda oficial de Google.

El joc de tirar petards es troba dins d’una app més gran anomenada Piano Kids:

Un cop la tingueu descarregada haureu d’entrar-hi i seleccionar la opció “play” representada amb una pilota i la paraula “new”:

Us apareixeran molts jocs per escollir però el que a nosaltres ens interessa és el que està representat per un llapis rosa i un molinet de vent:

Se’ns obrirà un joc molt senzill però addictiu en el que veurem el cel de nit d’una ciutat amb la silueta dels edificis de fons:

Ara ja estarem preparats per tirar tants coets com vulguem. Només caldrà que toquem la pantalla amb el dit per aconseguir una explosió directa o fer un traç amb el dit per representar el trajecte que farà el coets abans d’explotar.

A continuació us deixem un petit vídeo per que veieu com l’hem utilitzat nosaltres:

Esperem que us agradi que i que proveu l’app.

Recordeu que si coneixeu altres recursos estarem encantats que els compartiu amb nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *