Fa poquet vam rebre una donació anònima per a la compra de material per a les activitats de la Fundació.

Amb aquests diners vam poder adquirir una televisió intel·ligent (Samsung Crystal UHD) amb un suport amb rodes:

una tauleta android (Samsung Galaxy Tab A8), amb funda d’escuma:

i una pissarreta Xiaomi  LCD de 13.5″:

La pissarreta Xiaomi ens està ajudant a reduir força quantitat de paper, sobretot en activitats de cognitiva on treballem la cal·ligrafia, el traç, etc.

La tele amb rodes és una eina tot terreny. Amb ella podem reproduir a tamany gran el contingut de la tauleta i així la resta del grup pot anar seguint tot el que allà s’hi fa. També la fem servir per projectar el contingut de les ulleres de ralitat virtual quan fem l’activitat o per projectar vídeos de gimnàstica quan fem activitat física, entre moltes d’altres coses:

Volem aprofitar aquesta entrada per agrair profundament a la persona anònima que desinteressadament ens ha fet aquesta donació i mostrar-li el material que hem adquirit i alguns dels usos que li donem. I animar a d’altres persones a fer-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *