Bona tarda a tothom,

ja tenim disponible el petit vídeo resum de l’activitat de la setmana passada de Noves Tecnologies, en la que vam estar provant l’app de suport per al recompte de punts del joc de cartes “PELUSAS” que vam crear nosaltres mateixos setmanes enrere.

Vídeos com aquest són un clar exemple de com la tecnologia pot suposar un suport o ajuda en diferents àmbits de la nostra vida.

Després d’estar provant l’app podem dir que s’hauria de millorar una mica en alguns aspectes però que en general ha anat prou bé.

Aquí us deixem el vídeo:

Abans però, per entendre’l millor, cal que sapigueu que la norma bàsica amb la que hem estat jugant és que, les 3 primeres cartes que aixeques no importa quines siguin, però un cop aixecades aquestes 3 pots decidir plantar-te i quedar-te-les per puntuar al final o continuar aixecant més cartes amb el perill de que si en surt una igual a alguna que ja tens aixecada les perds totes.

La segona norma que té el joc, de moment no l’hem aplicat, la deixem per més endavant.

Recordeu que podeu consultar el post inicial on parlem d’aquesta eina de suport per al recompte de punts i des d’on us la podeu descarregar o utilitzar directament des del navegador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *