El dimecres passat va ser dimecres de cendra, l’enterrament de la sardina, l’arribada de la vella quaresma però també el dia dels enamorats i com que feia temps que volia treballar el joc del tres en ratlla vam aprofitar per lligar aquest joc amb el dia dels enamorats.

Per barrejar els dos conceptes vam dissenyar petits jocs de tres en ratlla en els quals les fitxes eren les nostres cares amb forma de cor i el tauler un petit quadrat amb 9 quadradets més petits amb un marc de color.

Les persones van decidir quines cares volien a les seves fitxes i de quin color volien el marc del seu tauler.

exemple:

Un cop dissenyats va tocar imprimir-ho tot i retallar-ho , ja us aviso que va ser una feinada i sobretot tenint en compte que les fitxes eren molt petites (per estalviar tinta). Si ho feu vosaltres algun dia feu-los més grans.

Vam aprofitar els jocs que ens haviem fet per practicar la mecànica del tres en ratlla i posteriorment vam provar una versió en línia per ordinador i també una app per poder jugar-hi des de la nostra tauleta android.

El joc va agradar força ja que és molt ràpid i senzill pel que fa a la mecànica.

El problema que ens vam trobar en la versió de pc era que apareixia un temporaitzador que no podiem treure i això espatllava una mica l’experiència de joc o en una altra que vam provar que no podiem jugar-hi a pantalla complerta. En la versió per android el que passava era que ens apareixia publicitat cada x temps cosa que també espatllava l’experiència.

En resum que les 3 o 4 opcions gratuïtes que vam provar no acavaben d’encaixar-nos del tot, per la qual cosa, veient que el joc havia agradat hem decidit crear el nostre propi joc.

El farem molt senzill i minimalista però serà gratuït i sense anuncis, com tots els nostres jocs i segurament permetrà cambiar el color del fons i de les fitxes per que les persones amb problemes de visió el puguin ajustar al color que millor veguin.

Esperem poder ensenyar-vos-el d’aquí un parell de setmanes.

de moment us deixem amb el vídeo resum de l’activitat que vam fer:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *