El dijous passat vam poder assistir a la MWC 2024.

Com ja sabeu es tracta del congrés de telefonia i tecnologia més gran i important del món i que des de fa uns quants anys es celebra a la ciutat de Barcelona.

Allà moltes empreses consolidades presenten productes novedosos que treuran al mercat o que just acaben de teure, altres empreses aprofiten per mostrar el seu catàleg de productes, es poden veure noves tendències, assistir a xerrades molt interessants, fer contactes i conèixer startups del sector tecnològic que han sorgit fa poc.

Entre d’altres coses vam poder assistir la vuitena edició dels “Premis Tecnologia Humanitària de la Creu Roja”. Uns premis que reconeixen l’ús de la tecnologia per abordar desafieaments socials de manera innovadora i generar un impacte positiu a les seves comunitats.

Entre els premiats hi va haver l’startup catalana “Showee” gràcies a la seva dutxa intel·ligent i adaptada. La qual hem decidit incorporar-ne una unitat a dues llars de la Fudació.

També vam poder conèixer una altra empresa catalana que adapta els softwares de diferents models de robot per tal que puguin fer tasques socials com per exemple ajudar en el control de salut de les persones usuàries, realitzar activitats cognitives o com a eina de suport en teràpies psicològiques.

O fins i tot conèixer un dels robots humanoides més avançats del món, la “Ameca“:

Entre moltes altres coses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *