Aquesta setmana incorporem material nou per a iPad.

Es tracta del Kit OSMO Genius

OSMO és una empresa que ha creat diferents activitats per a iPad que barregen el món digital i el món real.

Gràcies a un aparell que coloquem a la càmera del nostre iPad i als diferents materials físics que incorpora el Kit podrem intereaccionar amb la tauleta sense necessitat de tocar la pantalla, símplement col·locant les fitxes o figuretes sobre la taula.

Existeixen diferents Kits, en el nostre cas disposem del Kit anomenat GENIUS amb el qual podrem treballar amb el TANGRAM, practicar matemàtiques, treballar lectoescriptura, practicar dibuix i fins i tot treballar conceptes físics mentre juguem:

Tangram
El joc de Tangram ha existit durant milers d’anys. Osme reinventa el joc clàssic amb un joc interactiu amb contingut visual, múltiples nivells de dificultat, èxits i molt més. Amb més de 500 puzles per solucionar, organitza les peces del puzle davant de l’iPad per fer la figura que apareix a la pantalla.

Words
Sigues el primer a endevinar i lletrejar la paraula misteriosa que apareix a la pantalla. Words és divertit per jugar sol, però a més inclou maneres de jugar amb amics i família. Treballa en equip per completar cada nivell.

Numbers
Converteix les matemàtiques en una mica més creatiu amb Numbers! Organitza fitxes de punts o dígits per crear solucions i passar a altres nivells. Suma afegint fitxes, resta traient fitxes i multiplica connectant diferents fitxes.

Masterpiece
Ajuda’ls a treure la seva màxima creativitat. Selecciona una foto de la càmera, de la galeria d’imatges o de la web, i Masterpiece la transformarà en traços bàsics que l’ajudaran a dibuixar-la com un autèntic mestre, ia més podràs compartir un vídeo en time-lapse de la teva creació amb els teus familiars i amics perquè vegin l?artista que tens a casa.

Com funciona?
Per iniciar la teva aventura amb Osmo, descarrega les aplicacions gratuïtes a Apple Store. Després posiciona el teu iPad sobre la base que inclou el kit i el sensor vermell sobre la càmera frontal. Osme pot percebre a través del sensor que hi ha davant seu i estarà preparat per jugar

Característiques


Accessori educatiu amb kit de jocs i base per a iPad
Pots descarregar l’APP a l’Apple Store
Soluciona més de 500 puzles diferents d’animals, números i personatges amb Tangram
Puja de nivell esbrinant o lletrejant la paraula que apareix a la pantalla del teu iPad amb Words
Soluciona problemes matemàtics de manera creativa i divertida amb Numbers

Inclou cinc apps gratuïtes per jugar
Tangram
Newton
Words
Masterpiece
Numbers


Especificacions tècniques

Dimensions
Alt: 22cm
Amplada 13.9cm
Profunditat 12cm
Pes
99 g


Compatibilitat
iPad mini 2 (o posterior)
iPad 5a gen. (o posterior)
iPad Air 1a / 2a / 3a gener.
iPad Pro 9,7″
iPad Pro 10,5″


Contingut de la caixa
Base Osme per a iPad
Sensor
Peces de tangram
Peces de números
Peces de paraules
Emmagatzematge apilable
iPad no inclòs

A continuació us deixem un petit vídeo de com hem utilitzat el joc de TANGRAM a la Fundació:

One thought on “incorporem l’OSMO Genius Kit a les activitats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *