Amb l’horari d’estiu és molt possible que alguns de vosaltres hagueu muntat la clàssica activitat de cinefòrum / cinetertúlia al vostre servei, per aquestes tardes caluroses.

Per això volem afegir una opció més per veure pel·lícules gratuïtes de forma completament legal a les que ja haviem comentat a l’entrada anterior.

La plataforma que afegim aquesta vegada és RUNTIME.TV

Runtime és una plataforma en línia per veure diversos canals de TV en línia, així com pel·lícules i sèries en streaming. Tot això s’ofereix gratuïtament però amb anuncis. Per tant, és una nova alternativa a serveis com Pluto TV.

El contingut ho ofereix mitjançant una modalitat mixta. D’una banda, tens el seu catàleg amb 1.000 títols oferts sota demanda, i de l’altra també tens 10 canals lineals en línia que emeten les 24 hores del dia. Això de canals lineals és el mateix que la televisió convencional, amb els horaris i la programació pròpia.

Runtime és un servei de streaming basat en publicitat. Això vol dir que no necessitaràs registrar-te ni pagar cap subscripció com en altres serveis de streaming. Tot s’emet en obert, i l’únic que veuràs és alguns talls per mostrar anuncis i així poder mantenir-se operatius. Aquests anuncis, en tot cas, són molt més curts que els dels canals de la TDT.

Quins canals té
En el llançament a Espanya, Runtime té un total de 10 canals lineals. Tres d’aquests canals estan dedicats a les sèries de televisió, i els altres set són per a cinema, cada una té una temàtica definida. El contingut no és gaire actual, però n’hi ha varietat. Aquests són els canals disponibles:

  • Runtime Cine i Series: Un canal que durant tot el dia va alternant pel·lícules i sèries de televisió.
  • Runtime Acció: Un canal temàtic on s’emeten pel·lícules d’acció.
  • Runtime Comèdia: Un canal temàtic on s’emeten pel·lícules de comèdia.
  • Runtime Thriller + Terror: Un canal temàtic on s’emeten thrillers i pel·lícules de terror.
  • Runtime Crimen: Un canal temàtic on s’emeten pel·lícules sobre crims.
  • Runtime Romance: Un canal temàtic on s’emeten pel·lícules romàntiques.
  • Runtime Clàssics: Un canal temàtic on s’emeten pel·lícules clàssiques
  • Ana i els 7: Un canal temàtic on s’emeten contínuament capítols d’Ana i els 7.
  • Curro Jiménez: Un canal temàtic on s’emeten contínuament capítols de Curro Jiménez.
  • Runtime Series: Un canal temàtic on s’emeten contínuament capítols de sèries variades.

Imatge de com es veu la interfície de la plataforma:

La interfície de Runtime és extremadament senzilla. A dalt del tot tens el visor, i a sota hi ha tot el contingut. En primer lloc, tens una fila amb els deu canals d’emissions en directe, i després tens tot el contingut disponible sota demanda en diferents files que l’organitzen per temàtica.

Quan passis el ratolí per sobre de la finestra on es reprodueixen els vídeos apareixeran els controls, amb els quals podràs pausar l’emissió, controlar-la en el cas que siguin sota demanda, i també posar-ho en mode de pantalla completa.

* La informació d’aquesta entrada així com la imatge de la interfície s’ha extret d’un article de la pàgina xataca.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *