Avui dia 30 de juliol i a les portes d’agafar les vacances d’estiu a la Fundació hem enterrat una càpsula del temps que serà oberta d’aquí 10 anys.

Pels que no sapigueu de què es tracta, una càpsula del temps és un recipient, com ara una caixa o un altre contenidor, que s’omple amb objectes i missatges del present i s’amaga per ser descobert al cap d’uns anys. És com un pont entre el passat, el present i el futur.

A les càpsules del temps s’hi poden posar coses que creieu que seran importants per a la gent del futur, com ara fotos, retalls de diari, petits objectes, un paper amb prediccions o missatges pels nostres “jo” del futur o somnis.

exemple de predicció:

“d’aquí 10 anys crec que hi haurà patinets voladors” o “d’aquí 10 anys hauré visitat Australia”.

Però MAI menjar o altres productes que es descomposin amb facilitat.

A la Fundació no hi ha gaires llocs on poder enterrar coses així que l’únic espai més o menys viable que hem trobat ha estat a la cantonada on es troben els xiprers que donen als mossos amb els que donen al Mc Donalds. En aquest punt però la terra estava molt dura així que hem hagut de modificar el recipient que teniem preparat que era molt gran i substituír-lo per un altre de més petit.

Podeu veure un petit vídeo que hem fet ajuntant algunes fotos i fragments de vídeo que han fet alguns professionals.

Després de la pifia de la càpsula del temps que vam enterrar fa 10 anys a les instal·lacions de sesoliveres esperem que aquesta vegada sigui un èxit.

Podeu consultar l’entrada per saber més sobre la pifia a l’enllaç que hi ha a continuació: càpsula del temps no trobada

I per saber com acaba aquesta us haureu d’esperar fins el 2034.

salut i molt bon estiu a tothom!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *