Ja tenim aquí les festes de Nadal!!

L’equip de Noves tecnologies avui aparquem la nostra activitat fins el dia 7 de gener.

Per aquest motiu volem aprofitar per desitjar-vos unes bones festes a tots i totes i quina millor manera per fer-ho que presentant-vos un joc de temàtica nadalenca que hem elaborat per que pugueu gaudir durant aquestes festes.

L’hem anomenat “evita l’intrús” i el podreu jugar en línia, sense necessitat de descarregar res a través d’aquest enllaç: https://auria-nntt.itch.io/evita-lintrs, accedint a la pestanya de jocs en línia d’aquest blog o directament des del nostre canal de jocs propis de la plataforma Itch.io: https://auria-nntt.itch.io/

L’objectiu del joc és molt senzill, haureu de clicar els objectes de temàtica nadalenca que apareguin a la pantalla abans que caiguin i desapareguin i anant en compte de no clicar l’objecte “intrús”, és a dir, aquell que no tingui res a veure amb el Nadal ja que se ús restaran vides o punts respectivament.

Poseu-vos a prova a través dels seus 3 nivells de dificultat.

Esperem que el gaudiu i us animem a que visiteu el blog de forma periòdica ja que és molt possible que durant aquestes festes hi hagi alguna sorpresa més que encara no podem desvetllar.