Abans de que aquestes festes de Nadal arribin al seu final, l’equip de Noves Tecnologies ús volem deixar un regal per a totes i tots. I també volem aprofitar per desitjar-vos un molt bon any 2021!!

En aquesta ocasió tornem amb un clàssic per treballar la memòria amb una temàtica nadalenca per tal d’acabar de tancar aquestes festes. Esperem que el gaudiu tant com nosaltres desenvolupant-lo.

Seguint amb la mateixa plataforma que els anteriors podeu trobar aquest “memori” o “joc de cel·les”, sense necessitat de descarregar res, en el següent enllaç, accedint a la pestanya de jocs en línia d’aquest blog o directament des del nostre canal de jocs propis https://auria-nntt.itch.io/

L’objectiu del joc és que els jugadors siguin capaços de recordar les parelles que hi ha en taulell. La dinàmica és la mateixa d’un memori tot i que hi ha un parell de característiques que el fan una mica diferent: Inicialment les cel·les estan cap per amunt per tal d’intentar memoritzar el màxim possible de parelles i ús poden sortir unes bombes que si no emparelleu correctament perdreu la partida.

Qualsevol dubte o suggerència no dubteu en contactar amb nosaltres i no oblideu a visitar el blog de forma periòdica per tal d’estar al dia de les possibles novetats.