L’Equip de NNTT ha decidit que és un bon moment per treure un nou joc anomenat Enfonsa el vaixell just abans del pont de Sant Joan. Aixi tindreu molts dies per poder provar-lo i a la tornada dir-nos si ús ha agradat o no, esperem que sí!

L’objectiu del joc és que els jugadors aconsegueixin enfonsar els diferents vaixells que apareixen des de la part dreta de la pantalla. Aquests vaixells aniran apareixen en diferents posicions i velocitats de forma aleatoria.

Hem decidit que aquest joc no tindrà un sistema de vides, d’aquesta forma facilitem l’aprenentatge del joc mitjançat la prova i error, i està pensat per jugar-hi amb polsador. Recordeu que en aquest blog podeu trobar informació sobre diferents tipus de polsadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *