L’equip de NNTT ha pensat que amb la calor les ganes de vacances i poder anar a la platja augmenten, però per la majoria de nosaltres encara ens queden unes setmanes per poder gaudir dels dies de platja, piscina i relaxament. Per tant hem pensat que per fer més amenes aquestes setmanes que falten un joc us aniria molt bé i per això presentem la versió d’estiu del joc Evita l’Intrús!

L’objectiu i la dinàmica del joc segueixen sent les mateixes que la seva primera versió, recordeu que era una versió nadalenca, però en aquesta ocasió els objectes intrusos seran aquells que no es corresponguin amb l’estiu.

Veureu que hem canviat una mica l’estètica del joc i també la música, esperem que us agradi molt i que us ajudi a passar la calor d’aquests dies previs a les vacances!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *