Sens dubte les 3 eines que més estem utilitzant aquest any a les activitats són:

  1. La tele
  2. La tablet
  3. Aquest blog

Per aquest motiu hem pensat que estaria bé compartir amb tothom com ho fem.

Primer de tot cal tenir en compte que el suport amb rodes per la tele és totalment opcional però va molt bé per poder desplaçar la tele per la sala, apropant-la, si cal a aquelles persones amb dificultats de visió. També cal tenir en compte que si la volem poder bellugar amunt i avall hauremde disposar d’un allargador de corrent ja que el cable que porten les teles de sèrie acostumen a sermolt curts.

Per altra banda comentar que la nostra tele és smart tv. Si la vostra no ho és necessitareu algun aparell addicional com per exemple un chromecast per poder fer-ho.

I finalment comentar també que per poder fer això necessitem disposar de wifi.

tenint això clar el procediment és molt senzill:

  1. Endollem la tele (si no tenim la xarxa wifi configurada encara a la tele aprofitem per fer-ho).
  2. Agafem la tablet i escribim la direcció del blog a la barra del buscador i l’obrim:

3. Anem a la secció de “jocs i aplicacion pròpies” del blog i ens descarreguem el joc que dessitgem treballar. A continuació l’instal·lem a la tauleta, així ja el tindrem per altres sessions.

4. A continuació cal que dupliquem el contingut de la pantalla a la tele. En el nostre cas (tauleta samsung) és molt senzill tan sols cal que fem lliscar el dit de dalt cap a baix de la pantalla per obrir el següent menú:

5. I seleccionem la opció Smart View.

6. Apareixerà una llista dels dispositius connectats a la wifi i seleccionem la tele. Automàticament el contingut de la tauleta es veurà a la tele:

Un cop duplicada la pantalla podem sortir del blog i obrir el joc que ens haguem descarregat anteriorment.

Ara ja podem donar la tauleta al participant de l’activitat que volguem i mentre aquesta persona jugui còmodament des del seu lloc i amb les distàncies de seguretat (pel COVID) la resta de companys podran gaudir de la partida a través de la tele. Podent animar al seu company, comentar…

D’aquesta manera mantindrem l’atenció de la resta de persones.

Més endavant us explicarem com afegir un quart element (polsador inhalambric bluetooth) per tal que les persones puguin jugar sense haver de manipular la tauleta ja que podran jugar mirant directament la tele i utilitzant un polsador enlloc de la tauleta.

Esperem que aquest sistema us pugui ser d’utilitat i us engresquem a que descarregueu i utilitzeu els nostres jocs propis a les vostres tauletes, mòbils, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *