Us volem donar a conèixer una app disponible per android, a la Google Play, perfecte per aquelles persones que tinguin dificultat o no puguin utilitzar la pantalla tàctil del seu mòbil o tauleta degut a alguna discapacitat física produida per paràlisi cerebral, lesió medul·lar, tetraplegia, esclerosi múltiple, ELA, Parkinson o malaltia neuromuscular, ja que aquesta app permet prémmer la pantalla mitjançant un o dos polsadors inhalàmbrics (Bluetooth) o de cable, si disposeu d’una caixa de connexions.

Utilitzar-la és molt senzill. L’app dibuixa un punter augmentat que pots moure per tota la pantalla. Et permet realitzar gestos en la posició de l’punter: tocar, arrossegar i lliscar. Aquesta funcionalitat de vegades es diu “accessibilitat mitjançant interruptors”.

Les dues pegues que li he trobat en provar-lo són:

Si com jo, tens configurat el telèfon o la tauleta en català, el programa se’t mostrarà en anglès. No he sabut trobar la opció per canviar l’idioma sense modificar l’iodioma del meu telèfon.

Una altra pega és que l’app és de pagament. Tot i que proporciona una petita demo. Un cop finalitzada s’ha de comprar pel preu de 49€.

Informació sobre l’app i la caixa de connexions

Enllaç de descàrrega de la Google Play

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *