Just abans de marxar de vacances d’estiu vam assabentar-nos del concurs “Romper barreras”, un concurs organitzat per la Fundació Romper Barreras amb la col·laboració de Bj Adaptaciones, que pretenen fer un reconeixement a l’experimentació i innovació en l’àmbit de la tecnologia de suport amb l’objectiu de millorar l’autonomia i participació social de persones amb discapacitat.

Per participar-hi haviem d’enviar un vídeo mostrant l’ús que feiem d’alguna tecnologia per tal de potenciar l’autonomia de les persones.

Aprofitant que unes setmanes enrere haviem estat experimentant amb els codis NaviLens per afavorir l’autonomia de les persones invidents i ens van agradar molt, sobretot els usos que se’ns van anar acudint per a altres col·lectius, vam decidir per un senzill vídeo simulant alguna situació on poguessim utilitzar aquests codis.

Amb l’ajuda de les persones del grup 1 de l’itinierari de vida a la comunitat vam improvitzar una petita simulació que vam gravar i vam enviar al concurs.

I tot i que el nostre video no ha passat la fase de votacions per a ser candidat als premis el volem compartir amb vosaltres per si us pot ser útil. I també per mostrar part de la feina que fem dia rere dia a la Fundació.

Des d’aquí un agraïment als protagonistes del vídeo per les vostres idees, esforç i motivació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *