Aquest any l’equip de noves tecnologies vam poder adquirir una impressora 3d de filament, gràcies a una subvenció de La Caixa.

Des de la nostra inexpertesa en el tema, vam optar per la Creality Ender 6.

Aquests primers mesos hem estat aprenent-ne a través de petits projectes i de l’encert error.

A dia d’avui encara ens falta molt per aprendre i per provar, però ja ens veiem amb cor d’ensenyar-vos un projecte que ens fa molta il·lusió.

Es tracta de la fabricació dels típics polsadors de forma circular i amb sortida mini jack de 3,5 mm que utilitzem des de fa molts anys per connectar-los al ratolí (adpatat) de l’ordinador. Aquest tipus de polsadors són molt útils ja que poden ser accionats mitjançant una lleugera presió des de qualsevol punt.

Però a un preu molt més econòmic que els comercials.

Cal dir també que això ha estat possible gràcies a que persones que han compartit de forma altruista els seus dissenys a la resta de la comunitat. En el nostra cas hem utilitzat el disseny de l’usuari RockChalk846 que ha comparit, no només els seus dissenys en plataformes com Thingivers, sinó també imatges i explicacions del material utilitzat durant el muntatge.

A continuació us deixem l’enllaç a la pàgina d’on us podeu descarregar els arxius que hem utilitzat.

Arxius

I també un petit vídeo resum per què veieu com ha estat el nostre procés de fabricació d’aquest polsador.

Val la pena comentar que aproximadament el cost de fabricació ha estat d’uns 5€ respecte als vora 60€ que costen els comercials.

Esperem que us hagi agradat i que us pugui ser d’utilitat. Recordeu que per qualsevol dubte o suggerència us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del nostre correu: nntt@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *