El divendres passat vam participar de la Mobile Week de la Seu d’Urgell on vam realitzar el nostre taller de realitat virtual adaptada i accessible per a totes les capacitats.

Vam explicar com funcionaven les ulleres de realitat virtual i quines activitats es poden fer amb elles i ràpidament vam començar amb el tastet, recordar que aquest taller està pensat per a les persones usuàries, on vam poder experimentar amb videos de 360º que ens permeten una immersió molt més elevada a la que estem acostumades i, algunes, fins i tot es van atrevir a moures i interectuar en entorns virtuals.

Creiem i valorem que va ser una experiència molt positiva i enriquidora tant per a nosaltres com a les participants del “nom de l’associació” i donar les gràcies a l’Esther del punt Òmnia per confiar en nosaltres per a la realització del taller.

Per acabar vam realitzar una fotografia de 360º per poder recordar aquesta experiència, la podeu veure a continuació i si feu clic al icona VR podreu veure-la en pantalla completa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *