Presentem el primer mini joc d’una sèrie de mini jocs que hem anomenat “a 2” per què estan pensats per jugar dues persones simultàniament en una tauleta, de forma competitiva.

El primer que us ensenyarem s’anomena “Llums a 2“:

Cada jugador tindrà un color diferent (verd o vermell).

L’objectiu del joc és arribar a una puntuació concreta el més ràpid possible.

Aconseguireu punts tocant els quadradets del vostre color.

Funcionament: inicialment la pantalla estarà plena de requadres grisos i de forma aleatòria s’il·luminarà un dels requadres de color verd i un altre de color vermell. Cada participant haurà de tocar el requadre del seu color tant ràpid com pugui ja que un cop el toqui farà que s’il·lumini el següent requadre i el pugui tornar a apretar.

Resumint: com més ràpid toquis el requadre del teu color més ràpid apareixerà el següent requadre del teu color i per tant més punts podràs fer.

Podeu descarregar-vos aquest mini joc a la tenda d’aplicacions de Google: AQUÏ

Esperem que passeu una bona estona posant a prova els vostres reflexes “amb companyia”. Ben aviat penjarem el vídeo de com hi juguem nosaltres. I com sempre un engresquem a que el proveu i ens expliqueu, en un correu, o en un comentari, en aquesta entrada, explicant-nos com ha estat la vostra experiència, propostes de millora o ens doneu idees per nous jocs que ens permetin treballar les nostres competències digitals d’una manera divertida.

One thought on “Nou joc: “Llums a 2”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *