Aquesta setmana hem tret la pols a la webcam que tant vam utilitzar durant la pandèmia per treballar una mica la coordinació coorporal i fer una mica d’exercici.

Ho hem fet a través un senzill joc en línia que hem creat a la plataforma Scratch.

L’objectiu del joc es petar els globus que van apareixent abans que arribin al sostre de la pantalla.

Cada globus que petem ens donarà un punt.

Per contra cada globus que arrribi al sostre de la pantalla ens restarà una vida.

De tant en tant apareixeren un regals vermells que van molt ràpid i ens donaran 20 punts de cop així que ens interessa petar-los.

També veurem en alguna ocassió algun regal de color blau. Aquest no ens interessa petar-lo ja que ens invertirà la pantalla (efecte mirall) durant 4 segons.

Per jugar-hi de la mateixa manera que ho vam fer nosaltres haureu de clicar el botó que diu “1 jugador“. Tot i que teniu també la opció de jugar amb la opció “2 jugadors” que la única diferència és que ens apareixerà una línia divisoria al mig de la pantalla. està pensada per jugar-hi dues persones simultàniament per tal que cadascun s’encarregui de petar els globus de la seva banda. I finalment hi ha una tercera opció si no teniu web cam que és la de petar els globus fent clic amb el punter del ratolí.

Recordeu d’apretar sempre la bandereta verda, un parell de vegades, per reiniciar el joc per complert i d’acceptar els permisos de la web cam al navegador si escolliu la opció de jugar-hi amb la web cam.

si escolliu la opció de fer-ho amb el punter del ratolí en comptes de la vostra imatge es veurà aquest fons:

A continuació us deixem un petit vídeo resum de com van anar les nostres sessions amb aquest joc:

Recordeu que ens podeu fer arribar les vostres experiències, preguntes, suggerències, idees de millora o de nous jocs al nostre correu o deixant un comentari en aquesta entrada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *