Aquesta setmana passada hem estat provant el joc “Llums a 2” amb els diferents grups de la Fundació.

Com sempre ens ha servit per adonar-nos d’algunes coses que es podrien millorar del joc, però en línies generals ha funcionat molt bé i les persones amb qui hem fet l’activitat han disfrutat al temps que han treballat moltes competències diferents: disciminació de colors, rapidesa oculomanual, concentració, etc.

Com ho hem fet?

El primer que vam fer va ser crear les parelles de forma aleatòria mitjançant la següent eina en línia CREAR PARELLES, a continuació vam retallar dos cercles de cartolina, un de color vermell i un de color verd per tal de recalcar a cada jugador amb quin color començaven i assegurar-nos que el diferenciessin bé. També va servir de recordatori durant la partida.

Després de la primera partida giravem la tauleta i intercanviavem els colors per dur a terme la segona. Aquest procés el vam repetir amb totes les parelles del grup.

Durant tota l’estona vam estar projectant les partides a la pantalla de la televisió per tal que la resta del grup les pogués seguir.

En acabar la ronda de partides, si ens sobrava estona, deixavem fer una tercera partida a cadasú però en aquest cas amb qui ells volguessin.

Es van donar situacions molt divertides i tot i la rivalitat, en tot moment hi va haver un ambient festiu i de molt companyerisme.

Aquí us deixem un petit vídeo resum. Esperem que el disfruteu tant com nosaltres vam disfrutar fent l’activitat:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *