Degut a l’èxit que va tenir el primer torneig que vam organitzar des de noves tecnologies amb el joc “enfonsa el vaixell” i a les diverses peticions que ens han fet les propies persones de la Fundació hem decidit organitzar un segon torneig.

Aquesta vegada el joc escollit ha estat “Missió Mart“:

Un joc de polsador, amb una mecànica molt senzilla, però que requereix de molta habilitat.

L’organització del torneig serà molt similar a l’anterior:

Al llarg de les properes setmanes es decidirà el representant de cada grup. Després jugaran els diferents representants de grup, entre ells, per trobar un representant de planta / espai i finalment es farà un sessió final a la sala d’actes de la planta Josep Orgué en la que jugaran els representants de planta i en la que es decidiran els 2 finalistes i finalment el guanyador del torneig.

Aquesta vegada, com que les mesures COVID ho permeten, les persones d’Àuria que ho dessitgeu, podreu venir de públic a presenciar en directe aquesta sessió final.

Ja us anirem informant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *