La setmana passada vam dur a terme una activitat molt interessant amb les persones de la Fundació.

Vam preparar un seguit de reptes (5 concretament) que consistien en desplaçar el punter del ratolí d’un punt A a un punt B sense tocar els obstacles que hi podia haver pel camí. La dificultat però residia en que aquet desplaçament l’havien de dur a terme amb la mirada.

Per dur-ho a terme vam necessitar una web cam, un saftware de seguiment de mirada (en el nostre cas el camera mouse 2018) i el Power Point.

El resultat de l’activitat el podeu veure en aquest petit vídeo resum:

Esperem que us agradi.

Recordeu que podeu enviar-nos els vostres comentaris, idees per noves activitats, suggerències, etc. al nostre correu des d’aquest blog mateix: https://nntt.auria.org/index.php/sobre-nosaltres/contacte/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *