Moltes felicitats Aleix!!

Si us vau perdre l’anterior entrada del blog on s’explicava el torneig i esteu perduts, aquí us deixem l’enllaç directe: anterior entrada

Ara que tots n’esteu al cas, continuem explicant com va anar l’últim dia de torneig:

Aquest divendres vam dur a terme les dues partides de semifinals i acte seguit la partida final.

Les vam dur a terme a la sala Josep Orgué de l’Edifici d’Àuria.

Les partides s’acabaven en el moment que un dels dos perdia dues vides o en finalitzar el temporitzador de 3 minuts i en aquell cas guanyava la persona que tingués més punts.

Cada participant va disposar del seu polsador inhalàmbric, la seva tauleta i la seva tele.

Tot i que les partides van estar molt renyides i realment hagués pogut guanyar qualsevol dels 4 semifinalistes, una barreja d’atzar, sort i destresa va fer que s’endugués la copa el representant de la planta (-1) l’Aleix garriga.

Volem aprofitar per agraïr a totes les persones que heu participat en el torneig la vostra predisposició, en especial a les 4 persones finalistes: el Juanma, la Josefa, el Genís i l’Aleix ja que a banda de la predisposició i les vostres habilitats amb el polsador també vau demostrar un gran companyerisme, saber estar, respecte pels companys i molt i molt important el saber perdre tot i la il·lusió que us feia a tots.

Per aquest motiu ben segur que repetirem el torneig més endavant amb algun altre joc.

A continuació us deixem unes quantes fotos de la jornada:

Per cert, comentar-vos que el trofeu que es va entregar fa ser creat exclussivament pel torneig. Es va fer, en la seva totalitat, amb la impressora 3d de l’equip de noves tecnologies, utilitzant filament de PLA de 3 colors diferens i més de 4 hores d’impressió.

One thought on “Ja tenim guanyador del torneig “enfonsa el vaixell 2022”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *