El dissabte 28 de maig l’Aran i jo vam assistir a la primera edició del congrés Breaking Barriers Barcelona. Un congrés que neix amb la vocació de ser l´esdeveniment de referència sobre tecnologia de suport i comunicació augmentativa a Espanya i Europa occidental. Un lloc de trobada entre professionals, usuaris, famílies, empreses i institucions.

Podeu consultar la seva web a: https://bbcbarcelona.com/

A banda d’escoltar experiències i propostes molt interessants d’altres entitats i veure materials nous del sector vam tenir la sort de poder presentar allà el nostre joc “4 quarts” del qual us en vem parlar fa molt poquet al blog:

VEURE l’entrada del blog sobre el joc “4 quarts”

compartim amb vosaltres algunes fotos del moment de l’exposició:

Aprofitem també per agraïr a l’organització del Congrés la oprtunitat de deixar-nos participar. Esperem tornar-hi a la segona edició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *