Des del Programa de Noves Tecnologies hem organitzat un petit torneig amb el joc “enfonsa el vaixell” ja que és un joc que tots coneixeu, té una mecànica molt senzilla i admet polsador:

Per poder fer aquest torneig hem modificat el funcionament del joc original per dotar-lo d’una variant més competitiva.

En aquesta nova modalitat de joc disposem de varies vides inicials que anirem perdent cada vegada que un vaixell aconsegueixi travessar la pantalla sense ser enfonsat pel nostre canó.

Tal com passava abans, cada vaixell que enfonsem ens proporcionarà 1 punt de victòria (exceptuant el submarí que ens n’atorgarà 3).

D’aquesta manera ens mantindrem a la partida mentre ens quedin vides. En el moment que les perdem totes mirarem quina puntuació hem aconseguit fins aquell moment i aquests punts de victòria seran els que determinaran el guanyador.

Cada grup podrà enviar un representant al torneig. Els encarregats d’escollir aquest representants serem l’Aran i jo i ho farem mitjançant partides que durem a terme durant les atencions directes.

Un cop cada grup tingui el seu representant organitzarem una sessió en la que participaran aquests representants i de la qual en sortirà un representant d’ubicació (un de la planta -1, un de la planta 0, un de la planta, 1 i un de Sesoliveres) quedant així un total de 4 semifinalistes.

Amb aquests 4 semifinalistes s’organitzaran de forma aleatòria dues partides per determinar els 2 finalistes i amb aquests finalment s’organitzarà una última partida de la qual en sortirà el guanyador.

Hem fet un esquema resum:

Hi haurà un petit premi pel guanyador o guanyadora per donar una mica més d’al·licient al torneig tot i que com sabeu aquest no és l’objectiu.

El que busquem amb aquest tipus d’activitats és fomentar l’ús dels jocs elaborats des del programa, proporcionar activitats divertides per fer ús de la tauleta, etc.

Recordeu que si voleu practicar podeu descarregar-vos l’apk del joc o jugar en línia i que el trobareu en aquest mateix blog.

Us anirem informant de l’evolució del torneig!

2 thoughts on “Comencem el torneig de “enfonsa el vaixell”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *