Ahir a la tarda va tenir lloc la sessió final del 3r torneig de jocs propis organitzat des de Noves Tecnologies de la Fundació.

Com ja sabeu aquests torneigs es fan per donar a conèixer i fomentar l’ús dels nostres jocs així com per fomentar un esperit competitiu sà entre totes les persones participants, posant el focus, sempre, en passar-nos-ho bé i en retrobar-nos amb companys que per estar en altres ubcacions no veiem gaire sovint.

Al llarg de les 3 setmanes anteriors s’han buscat els representants de cada sala i s’han enfrontat entre ells per trobar els representants de planta / ubicació.

Ahir doncs ahir es van veure les cares les 4 persones finalistes i representants de les seves respectives ubicacions:

l’Iker en representació de la planta (-1)

la Fina en representació de la planta (0)

El Genís e representació de la planta (1)

i finalment el Raül en representació de Sesoliveres

Després d’unes quantes partides molt igualades el representant de la planta (-1), l’Iker es va proclamar campió del torneig:

Des de Noves tecnologies volem felicitar-lo a ell i a totes les persones que hi heu participat ja que amb la vostra implicació podem fer coses divertides com aquestes per trencar una mica la rutina.

Els quatre finalistes van rebre els seus respectius diplomes i un petit lot de detalls d’artesania elaborats pels nostres companys de la sala artesana de la Fundació, així que aprofitem per agraïr-los a ells també la seva gran aportació.

El trofeu d’aquesta edició també es va fer amb la impresora 3d:

i tot i que no es veu per darrera es va decorar amb taques negres típiques de les vaques.

a continuació us deixem algunes fotos més de la jornada:

podeu consultar les dues edicions anteriors als enllassos següents:

enllaç 1a edició

enllaç 2a edició

unes quantes fotos més:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *