En aquest joc serem els tripulants d’un vaixell que té per missió la neteja del fons marí.

Sí, com ja haureu deduït no seran peixos el que haurem de pescar sinó totes les deixalles que llencem les persones al mar.

Entre aquestes deixalles podem trobar mascaretes usades, guants de làtex, mòbils, pots de sabó, ampolles d’aigua, sabatés i fins i tot unes ulleres de realitat virtual espatllades que algú ha llençat per la borda d’algun creuer.

Al llarg de la partida també us topareu amb animals marins diversos com: meduses, peixos o crancs. Haureu d’evitar tocar-los. De la mateixa manera que si us topeu amb algun submarí.

En cas que jugueu a la versió web per “pescar” les deixalles podreu premer la tecla espai o el botó esquerre del ratolí i el ganxo del vaixell començarà a baixar cap a la profunditat del mar. En deixar anar la tecla espai o el botó del ratolí el ganxo retornarà lentament cap a la seva posició incial.

Si durant la baixada o pujada el ganxo toca algun objecte aquest contarà com a recollit i desapareixerà.

A mesura que aneu recollint deixalla la barra de reciclatge anirà augmentant fins a completar-se. Moment en el qual s’acabarà la partida (representen 25 objectes reciclats):

Si jugeu a la versió per navegador, des d’un ordinador, a més a més, podreu controlar el vaixell amb les tecles dreta i esquerre del teclat.

Si jugeu a la versió per a tauletes android per a fer baixar el ganxo només caldrà que toqueu la pantalla amb el dit (en qualsevol punt de la pantalla). L’únic desaventatge respecte a la versió per navegador és que no podreu desplaçar el vaixell. Aquest estarà fixe al centre de la pantalla.

La diferència més gran d’aquest joc respecte a la resta de jocs anteriors no recau en el joc en sí, sinó en el seu menú. Hem intentat que, com a mínim, el menú es pugui controlar mitjançant un polsador o amb el dit però sense haver de fer gaires desplaçaments, per tal que fos el màximm d’accessible possible. Per això cada vegada que feu un toc amb: el polsador/ tecla espai / botó esquerre del ratolí o amb el dit es seleccionarà una opció del menú diferent: jugar, credits, instruccions o sortir.

Un cop tingueu seleccionada l’opció que voleu, per dur a terme l’acció haureu de mantenir apretat durant quatre segons i veureu com es va completant una barra de progrés. En completar-se del tot accedireu a la opció del menú selecionada.

Si voleu jugar al joc a la versió per navegador premeu AQUÍ

Si voleu descarregar la versió per tauleta des de la tenda oficial de Google premeu AQUÍ

us animem a que compartiu amb nosaltres la vostra experiència amb el joc, opinions o fins i tot idees per a nous jocs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *