Fa un parell de setmanes vam estar experimentant amb l’assistent de veu Alexa Echo Dot i el control d’entorn que ens proporciona.

Durant l’activitat vam trobar dificultats que vam mirar d’anar sol·lucionant.

En primer lloc a algunes persones els costava pronunciar el nom de l’assistent (Alexa) i per tant la resta de la frase ja no servia de res. En aquests casos la sol·lució va ser o bé començar a fer servir el botó d’acció (el puntet blanc que incorpora el model Echo Dot) amb el qual ens saltavem la part d’haver de dir el seu nom ja que en preme’l l’Alexa es posa en mode escolta directament o bé mirar de canviar el nom d’Alexa per un dels altres dos que ens ofereix l’assistent com “Echo” o “Amazon“.

A d’altres persones els resultava molt dificil poder pronunciar una frase així que vam tornar a fer servir el recurs d’utilitzar el comunicador LetMeTalk com a intermediari.

I el tercer inconvenient que ens vam trobar va ser que al canviar de sales, endollar i desendollar, etc. Algunes vegades els diferents aparells perdien la vinculació i calia tornar a vincular-los cosa que es feia una mica pesat.

A banda d’això va resultar ser una activitat divertida i motivadora que vam disfrutar força.

A continuació us deixem un petit video resum de com va anar:

Com sempre us engresquem a que compartiu amb nosaltres les vostres experiències, coneixements, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *