Tornem de la Setmana Santa amb una nova incorporació al nostre catàleg de jocs propis de caire educatiu.

Aquesta vegada presentem el joc anomenat “Seqüència”.

Un joc pensat per a tauletes android, en el que podrem practicar la discriminació visual de colors, l’arrossegar i deixar anar elements amb el dit per la pantalla i fins i tot la memòria (en el nivell difícil).

El joc ens deixa escollir entre 3 nivells de dificultat ( fàcil,mig i dificil). mentre que el nivell fàcil i el mig tenen la mateixa mecànica però amb més quantitat de colors el nivell dificil ens incorpora una nova mecànica de joc. Anem a veure els tres nivells:

Nivell fàcil:

se’ns presenta una seqüència de 3 colors que haurem d’intentar reproduir arrossegant els colors que ens trobarem pel voltant cap als quadrats blancs que trobem sota la seqüència de mostra. Sempre hi haurà un color més dels necessaris.

Nivell mig:

El mateix que l’anterior però aquesta vegada amb una sequúència de 5 colors en comptes de 3:

Nivell difcíl:

Aquesta vegada haurem de reproduir una seqüencia de 3 colors però la dificultat serà que al cap d’uns segons la seqüencia de mostra desapareixerà i l’haurem de reproduír de memòria:

Tot i no ser un joc de polsador aquest també incorpora el menú accessible que vam crear per al joc “pesca“.

Recordeu que cada toc que fem a la pantalla de menú farà avançar una opció del menú diferent. En el moment que volguem seleccionar la que hi ha a la posició central (té una animació de balanceig) haurem de mantenir premut el dit a la pantalla fins que la barra de progrés groga que haurà aparescut es completi:

Podeu descarregar el joc de forma totalment gratuïta des de la tenda oficial de Google (Google Play)

O si ho preferiu podeu jugar-lo des del navegador a través de la nostra pàgina de la plataforma itch.io

Aquí us deixem un petit video de com ho vem treballar nosaltres:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *