Es tracta d’un joc molt senzill pensat per a poder-se utilitzar amb un sol polsador, des del menú, fins a la mecànica de joc.

En aquest joc serem una nau espaial que haurà de recorrer un planeta inhòspit i intentar fer el màxim de metres possibles.

Durant el nostra tragecte haurem de mirar d’esquibar els diferents obstacles que se’ns presentin (plantes, aliens en forma de cuc o aliens “michelin”) ja que si topem amb algun d’ells perdrem una vida.

Per altra banda haurem de mirar d’agafar els cristalls roses fluorescents ja que seran combustible per la nostra nau.

Per moure’ns pels diferents carrils de la carretera només haurem de prémer el polsador o el ratolí i la nau es desplaçarà a un carril adjacent. L’ordre de desplaçament de la nau sempre és el mateix, comencem al mig i quan premem es deplaça al carril esquerre, després torna al mig, després al carril dret, dresprés a l’esquerra altre cop i així successivament. Per recordar cap a on anirà la nau disposarem d’unes petites fletxetes laterals que ens ho recordaran.

Disposarem de 3 dificultats (fàcil, normal i dificil) i una opció addicinal sense vides que actua com a dificultat normal.

Podeu descarregar-lo per jugar a la vostra tauleta android des de la tenda oficial de Google

o bé jugar-hi sense decarregar res, des del vostre navegador a la nostra plataforma d’Itch.io

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *