Aquesta setmana us presentem una aplicació per jugar al bingo .

Es tracta de:

Una aplicació molt senzilla d’utilitzar per tal que pogueu jugar al bingo però amb imatges en comptes de números.

Com funciona:

Abans de jugar-hi per primera vegada us haureu de descarregar l’arxiu PDF que conté els 11 cartrons de joc, que són com aquest:

Un cop descarregat els haureu d’imprimir, retallar i, opcionalment, per que us durin molt temps, plastificar.

Un cop fet això ja podreu repartir una cartró a cada jugador així com 10 fitxetes o paperets per anar marcant les imatges que vagin sortint en el seu cartró.

A continuació haureu d’accedir a l’aplicació “Bingo Imatges” des del navegador o descarregant l’app.

El funcionament de l’app és molt senzill:

1r apretarem el botó jugar en el menú principal:

2n Cada vegada que apretem el botó groc de la part superior dreta apareixerà una imatge nova i es quedarà guardada a sota per poder consultar les imatges que ja han sorit en qualsevol moment:

En el moment que un dels 11 cartrons disponibles estigui completat el joc t’avisarà col·locant una imatge del cartró completat a la part superior esquerra i també ho notificarà amb veu. De fet cada vegada que es completi un cartró el joc mostrarà la imatge i ho notificarà per tal que la persona no es despisti:

A banda de la imatge a la part central el joc també ofereix un reforç sonor que anirà dient en veu alta quin dibuix acaba de sortir. Si per algun motiu no voleu aquest reforç verbal es pot anul·lar en qualsevol moment prement el botó de l’altaveu que trobareu a la part superior dreta, just a sota del botó de la caseta que és per anar al menú:

Amb aquesta aplicació pretenem donar més autonomia a totes aquelles persones que vulguin jugar al bingo però que no coneguin o es facin un embolic amb els números. Ja que amb aquesta aplicació hi podran jugar sols sense el suport del monitor o amb molt menys suport. Per altra banda tenim el reforç verbal de les imatges que permet a aquelles persones amb dificultats de visió puguin jugar .

Esperem que l’utilitzeu i que el gaudiu!

descarregueu el PDF amb els cartrons aquí

descarregeu l’app des de la nostra pàgina de la tenda oficial de Google aquí

accediu al joc des del vostre navegador aquí

Ens haureu de disculpar però hem detectat un parell de petits errors en el joc.

El primer es troba en el cartró número 2 i per tant pot ser que el joc no us avisi quan aquest cartró s’hagi completat o que us avisi que ja s’ha completat quan encara no és cert.

El segon petit error és que la imatge “micròfon” no apareix a cap cartró.

La resta, de moment, sembla que funciona tot correctament.

Us deixem un petit vídeo de com l’hem estat utilitzant amb diferents grups de la Fundació. Esperem que us agradi i que us pugui ser d’utilitat:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *