Com que s’apropa Sant Jordi hem agafat el clàssic joc de tota la vida del “cocodrilo saca muelas” i n’hem fet una versió més nostrada adaptant el cocodril a un drac de Sant Jordi i portant-lo als dispositius android i pc.

En aquest joc al drac de Sant Jordi li fa mal una dent.

En començar el joc ens trobarem el drac amb la boca oberta. Per torns cada jugador haurà de tocar una de les dents del drac. En cas de tocar la dent que li fa mal el drac s’exclamarà i tancarà la boca. En canvi si no és aquella la dent quedarà enfonsada com en el joc original i li tocarà al següent jugador qui haurà de tocar una altra dent. Anirem repetint aquest procediment fins que algun dels jugadors toqui la dent que li fa mal, en aquell moment el joc s’acabarà i aquell jugador haurà perdut.

Hem afegit una modalitat nova per a persones amb dificultats de moviment es tracta de la modalitat “amb polsador”. Si escollim aquesta modalitat les dents s’aniran seleccionant d’una en una i en el moment que estigui seleccionada la dent que nosaltres volguem apretar només haurem d’apretar el polsador.

Si utilitzeu un polsador de cable min jack annexat a un ratolí només l’haureu de connectar al forat del botó esquerre del ratolí i ja està. Si utilitzeu un polsador inhalàmbric amb diferents modes el podeu col·locar que simuli la tecla “Enter” o la tecla “Espai” del teclat.

El podeu jugar directament des del vostre navegador a través de la nostra pàgina de la plataforma itch.io

o bé descarregar l’app per al vostre dispositiu android a través de la nostra pàgina de la botiga oficial de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *